Fixa till konferensrummet i din radiostudio

Det kanske låter konstigt att ha ett konferensrum i radiostudion, men faktum är att det är något ni behöver. Där kan ni sitta tillsammans och planera radioprogrammen ni ska köra i framtiden. Det är mycket bra att investera i någon typ av whiteboard för att kunna skriva upp det ni planerar.

Kanske har ni någon radioserie som ni behöver öva på? Då är också konferensrummet en utmärkt plats. Men vad behöver då finnas i rummet för att det ska ge så mycket hjälp som möjligt?

Tips på inredning av konferensrummet

Om ni kommer att sitta länge i rummet är det av stor vikt att ha bekväma stolar och bord. Det ska vara ergonomiskt för alla deltagare. Vi vill också påpeka hur viktigt det är med fin inredning för att alla ska trivas. Lite tavlor på väggarna och någon typ av bordsdekoration är aldrig fel.

Inom kontor och även i konferensrum är det alltid bra att ha gröna växter. Det finns faktiskt växter som ökar produktiviteten, samtidigt som de hjälper till att rena luften i rummet. Fredskallan är en växt som både är fin som dekoration och som är mycket bra för luftrening. Om du vill ha något lättskött är gullrankan ett utmärkt alternativ.