Gymnasium för dig som bor i Västerås

Står du inför kommande gymnasieval, och är bosatt i Västerås? Då är kanske Kunskapsgymnasiet något för dig.

Du kan välja mellan tre olika program, Ekonomi som kan vara rätt för dig som är intresserad av att arbeta med entreprenörskap och företagsamhet för att ge några exempel. Vidare finns naturvetenskap passar dig som gillar matte, kemi, fysik eller biologi. Tredje programmet som erbjuds är samhällsvetenskapsprogrammet, vilket kan vara rätt för dig som är engagerad i samhällsfrågor, kommunikation och ledarskap.

Kunskapsgymnasiet strävar efter gemenskap, kunskap och dessutom din utveckling. Alltså är detta tre punkter som är viktiga för dig under dina år som student. Vill du veta mer kan du klicka här och läsa vidare.

Vad du ska tänka på

När du väljer gymnasium ska du som elev känna att du följer ditt hjärta. Det handlar om tre år där du ska fokusera på vad som kan komma att bli din framtid. Du ska känna att du blir sedd av lärarna och trivs bra. Det ska vara kul och utmanande på samma gång, när du är på väg mot din framtid.

Behöver du stöd och vägledning?

Kunskapsgymnasiet erbjuder studiecoaching som kommer vara till stor hjälp för dig, där du får vägledning i dina studier för att klara av att nå dina mål.